Wednesday, January 23, 2013

Fresh purchases!



Well hello again! Πως είστε;; εγώ μετά τα χθεσινά τέλεια!
Χθές το απόγευμα πήγα στην αγορά με την Λίζα (από το all about women) για 2-3 πραγματάκια.. μόνο που πάντα υπάρχει κάτι έξτρα! :)



Λοιπόν, ξεκινήσαμε απο τα Intimissimi όπου πήρα 2 tank tops! ένα μπορντώ και ένα πετρόλ, τέλεια για χειμώνα και καλοκαίρι! (6,30 euro το καθένα με 30% έκπτωση).



  


Next stop τα Hondos όπου κατέληξα στην πούδρα της Manhattan (όπως μου πρότειναν κιόλας!), δεν την έχω δοκιμάσει ξανά οπότε θα σας πώ τη γνώμη μου!
Είμαι ανοιχτόχρωμη έτσι αγόρασα το νούμερο 3 beige ήταν στα 9,75 euro.  
 

  


 Και τέλος περάσαμε μια βόλτα από τα Sephora, έχουν πολύ καλές εκπτώσεις σε πολλά είδη!!! Και έπαθα πλάκα με το τέλειο βερνίκι νυχιών που αγόρασα! Suzi says da! by OPI, γενικά λατρεύω την OPI αλλά οι τιμές τους είναι λίγο απλησίαστες και όταν είδα την τιμή 7,90 (αρχική 13,90) απλά έπρεπε να το πάρω! Ήταν και το χρώμα που έψαχνα... :) Και για καλή μου τύχη είχε και 30% έκπτωση έτσι μου βγήκε στα 3,90!!! δυστυχώς δεν είχε άλλα χρώματα σε αυτήν την τιμή αλλιώς σίγουρα θα έπαιρνα κι άλλο!

  

τρέξτε! :)
Πάντως οι OPI αξίζουν τα λεφτά τους, είναι μεγάλα μπουκάλια και κρατάνε πάνω απο 2 χρόνια! Στρώνουν τέλεια, στεγώνουν γρήγορα και έχουν το πιο βολικό βουρτσάκι που έχω δοκιμάσει!



Αυτά από μένα ;)
xoxo


4 comments:

  1. ναι ναι με χρεοκόπησε η καλή μου Βίκυ γιατί δεν είχα σκοπό να πάρω κάτι αλλά άξιζε νομίζω!!

    ReplyDelete
  2. Με γεια σου όλα! :D
    Επειδή δεν είμαι καθόλου των βερνικιών,περιμένω review για την πούδρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ευχαριστωωω :) αληθεια;;; αα δεν μπορω εγω τωρα με το τζελ οκ, αλλιως τα βαφω 2 φορες την βδομαδα! χαχα psycho! ναι! θα την δοκιμασω και θα κανω ενα post!

      Delete