Thursday, August 6, 2015

Skin care routine!






Hello! Τι κάνετε; Εγώ προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα μπάνια μπορώ για να χορτάσω το καλοκαίρι! Δεν θέλω με τίποτα να τελειώσει και να μπούμε πάλι στους ρυθμούς του χειμώνα.. ουφ! Ένα δροσερό θέμα για σήμερα με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου που χρησιμοποιώ την τελευταία περίοδο και μου αρέσουν πολύ.

1. Nuxe reve de miel -ultra nourishing lip balm

Από τότε που το απέκτησα δεν μπορώ χωρίς αυτό! Έρχεται σε ένα πολυτελές γυάλινο βαζάκι είναι πολύ πηχτό και μυρίζει υπέροχα εσπεριδοειδή, αλλά πέρα από αυτά κάνει δουλειά! Είναι το καλύτερο lip balm που έχω δοκιμάσει και όταν τα χείλη μου ήταν χάλια και δεν μπορούσα να τα ενυδατώσω με τίποτα αυτό μου έδωσε την λύση. Το εφαρμόζω κάθε βράδυ και έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα ;) Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι δεν είναι βολικό για τσάντα σε αυτή τη μορφή αλλά who cares!

2. Frezyderm eye balm -puffiness & dark circles

Φέτος ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κρέμα ματιών και αυτό επειδή κάποιες φορές ένιωθα την περιοχή των ματιών μου ξηρή, δεν είχα τρομερό πρόβλημα μαύρων κύκλων αλλά χρειαζόμουν κάτι να φωτίσει την περιοχή! Η κρέμα τζελ της frezyderm μου άρεσε πολύ, είναι δροσερή με λεπτή σύσταση και όταν την εφαρμόζω νομίζω πως φωτίζει αρκετά το δέρμα. Για πρηξίματα δεν μπορώ να σας μιλήσω πάντως για μαύρους κύκλους σε μένα έκανε δουλειά τους απάλυνε αρκετά και με το concealer καλύπτονται τέλεια. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και απλώνεται+απορροφάται πολύ εύκολα. Δεν είναι η κρέμα που θα κάνει θαύματα αν έχετε πιο σοβαρά προβλήματα ή έντονη ξηρότητα αλλά για πιο νεανικές επιδερμίδες είναι μια πολύ καλή επιλογή.

3. The body shop vitamin e -overnight serum-in-oil

Ναι καταλαβαίνω καλοκαίρι και λάδια λίγο περίεργος συνδυασμός, αλλά το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει τον χειμώνα όταν το δέρμα μου ήταν πιο ξηρό από ότι συνήθως και ήθελα ένα boost ενυδάτωσης. Το χρησιμοποιώ τα βράδια, όχι κάθε μέρα, αλλά όταν νιώθω το δέρμα μου θαμπό ή κουρασμένο εφαρμόζω μερικές σταγόνες κάνοντας μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό και το αποτέλεσμα είναι φρέσκο και ενυδατωμένο δέρμα την επόμενη μέρα. Δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρό απορροφάται εύκολα αλλά για πολύ λιπαρές επιδερμίδες δεν γνωρίζω αν θα σας βολέψει. Έχει ένα πουδρένιο άρωμα που μου αρέσει πολύ, αν και έχω διαβάσει διάφορα για τα συστατικά του εμένα δεν μου προξένησε κάποια αλλεργία ή κάτι άλλο οπότε αυτό το κρίνεται εσείς ;)

4. Apivita aqua vita -advance moisture revitalizing cream

Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή/λιπαρή και παλιότερα δεν βολευόμουν ιδιαίτερα ενυδατικές οι περισσότερες ήταν πολύ στεγνές και δεν ένιωθα ότι μου προσφέρουν αρκετή ενυδάτωση, με την σειρά της apivita aqua vita αυτό άλλαξε αφού τέλειωσα μια συσκευασία της παλιάς aqua vita τώρα πήρα και την καινούρια εμπλουτισμένη με φυτοενδορφίνες λυγαριάς την οποία λατρεύω! Είναι πιο πλούσια θα έλεγα από την προηγούμενη, προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση και δεν αφήνει φιλμ λιπαρότητας. Μου αρέσει πολύ και σίγουρα θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ!

5. homemade lash & eyebrow serum

Συνδυασμός καστορέλαιου, ελαίου καρύδας και αμυγδαλέλαιου αυτός ο ορός νομίζω πως βοήθησε πολύ στο να γεμίσουν τα φρύδια μου αρκετά! Στις βλεφαρύδες δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή ίσως ότι έγιναν λίγο πιο δυνατές αλλά δεν μήκος δεν κατάλαβα κάποια διαφορά αλλά και πάλι είναι ένα τελείος φυσικό προϊόν το οποίο σίγουρα δεν θα σας κάνει κακό! δοκιμάστε το ;)

6.  Apivita Cleansing Κρεμωδης Αφρός Καθαρισμού με Ελιά & Λεβάντα

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της περιποίησις μου το οποίο ξέχασα να συμπεριλάβω στις φωτογραφίες! Το αγαπάω απλά! Καθαρίζει πολύ απαλά αλλά αποτελεσματικά το πρόσωπο και το ελαφρύ μακιγιάζ. ΔΕΝ τσούζει καθόλου τα μάτια και νομίζω πως είναι το καλύτερο καθαριστικό προσώπου που έχω δοκιμάσει, σίγουρα θα το αγοράσω ξανά! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!


Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ για την καθημερινή μου περιποίηση, θα χαρώ να μου προτείνετε και τα δικά σας αγαπημένα! Φιλιά πολλά!


    Facebook | Instagram | Pinterest

6 comments:

  1. Θα δοκιμάσω σίγουρα το diy serum, τα φρύδια μου έχουν το κακό τους το χαλι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι στα φρύδια παρατήρησα διαφορά σίγουρα έγιναν πιο πυκνά ;) εγώ τα έβαλα όλα σε ίσες ποσότητες! καλή τύχη!

      Delete
  2. Αυτό το lip balm από Nuxe το θέλω εδώ & χρόνια! Κάποτε θα συναντηθούμε, που λέει & το τραγούδι!
    Επίσης μου θύμησες πως πρέπει επιτέλους να πάρω λάδι καρύδας!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχα ε πρέπει να το πάρεις αυτόν τον χειμώνα σίγουρα! :)

      Delete
  3. Το lip balm της Nuxe το αγαπώ και εγώ, είναι πολύ καλό όντως και να φανταστείς ότι δεν τρελαίνομαι γενικά για lip balms! Τον ορό των The Body Shop περιμένω να κρυώσει ο καιρός για να τον δοκιμάσω, γιατί έχω πολύ λιπαρό δέρμα και όπως είπες και εσύ μάλλον δε θα βολεύει τώρα! Φιλιά πολλά Βίκυ :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. μα είναι τόσο τέλειο το balm <3 Νομίζω πως θα σου αρέσει όταν έχει κρύο γιατί το δικό μου δέρμα το νιώθω πιο ξηρό και το βράδυ είναι ότι πρέπει ένα λαδάκι! Φιλιά!!!

      Delete