Wednesday, April 8, 2015

They're Real review!



Γεια σας! Τι κάνετε;; Επέστρεψα με ένα νέο review για τα πολύ γνωστά προϊόντα της Benefit - They're real! Αρχικά να πω πως και τα δύο προϊόντα (μαζί με ένα ξεβαφτικό το οποίο δεν δοκίμασα ακόμη!) τα είχα κερδίσει σε ένα διαγωνισμό της Benefit στο instagram και ήμουν πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να τα δοκιμάσω γιατί είναι αρκετά ακριβά για την τσέπη μου!


Πρώτα θα σας μιλήσω για την mascara they're real! Είναι όντως πάρα πολύ καλή, δίνει όγκο μακραίνει τις βλεφαρίδες και αν είστε υπομονετικοί και περάσετε 2-3 στρώσεις θα έχετε ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Το βουρτσάκι της είναι με μικρά δοντάκια σιλικόνης τα οποία διαχωρίζουν τέλεια χωρίς να κολλάνε τις βλεφαδίδες. Επίσης τέλειο είναι το ότι η άκρη από το βουρτσάκι έχει επίσης δοντάκια το οποίο βοηθάει ακόμη περισσότερο στον διαχωρισμό τους! Δίνει ένα έντονο μαύρο χρώμα, δεν τρέχει, δεν κάνει κομματάκια γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή mascara και αν περιμένετε κάποια έκπτωση στα sephora νομίζω πως αξίζει να την δοκιμάσετε! Το μοναδικό αρνητικό είναι οτί θέλει λίγο επιμονή στην αφαίρεση της, αφαιρείται όμως και με διφασικό ντεμακιγιάζ και με micellair νεράκι και φυσικά με λαδάκι η balm ;)


Το επόμενο είναι το push-up liner They're real! Το οποίο είναι ωραίο αλλά προσωπικά δεν ξετρελάθηκα, θα σας πω γιατί.. Λοιπόν έχει όντως μια πολύ ωραία σιλικονούχα μυτούλα, υπό γωνία για να φτάνει πολύ κοντά στις βλεφαρίδες. Έχει πολύ έντονο μαύρο χρώμα και με λίγη εξάσκηση μπορείτε να κάνετε μια τέλεια λεπτή γραμμή και να τονίσετε το βλέμμα σας! Εδώ έρχεται το αλλά, πρέπει να δουλεύετε γρήγορα γιατί στεγνώνει αμέσως και αν προσπαθήσετε να χτίσετε την γραμμή σε κάποιο σημείο που δεν είναι καλή κάνει κομματάκια που ξεραίνονται και δεν είναι καθόλου βολικό, επίσης για πιο φαρδιά γραμμή σε ένα έντονο cat eye εμένα δεν με βόλεψε. Τέλος εκνευρίζομαι που χρειάζεται να το στρίψω πολλές φορές μέχρι να βγει το προϊόν αλλά αφού το κλείσω αυτό συνεχίζει να βγάζει (γιατί το έστριψα πολύ ναι) και έτσι ¨πετάω" αρκετό προϊόν. Επίσης η αφαίρεσή του είναι λίγο δύσκολη καθώς θέλει να επιμείνετε μέχρι να αφαιρεθεί τελείως! Μου αρέσει σαν eyeliner όταν θέλω μια απλή λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο και είναι πολύ σταθερό και μαύρο, αλλά μόνο για αυτή τη χρήση προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα, χάρηκα όμως πολύ που μπόρεσα να το δοκιμάσω και φυσικά συνεχίζω να το χρησιμοποιώ!

Αυτά με το τεράστιο post μου! Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;; Τι γνώμη έχετε; Θα χαρώ πολύ να μου πείτε καθώς όλα τα προϊόντα ακριβά και μη δεν ταιριάζουν σε όλους το ίδιο! Φιλιά πολλά!


    Facebook | Instagram | Pinterest

8 comments:

  1. Την mascara την έχω λατρέψει! Την χρησιμοποιούσα συνέχεια όλο τον περασμένο χρόνο απλά δεν την έχω ξαναπάρει γιατί είναι αρκετά ακριβή. Με την πρώτη ευκαιρία όμως θα την αγοράσω ξανά! Το eyeliner δεν το έχω δοκιμάσει αλλά γενικά δεν έχω ακούσει καλά σχόλια...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι κι εμένα μου άρεσε πολύ, μπορεί να την πάρω ξανά σε κάποια φάση αν και τώρα χρησιμοποιώ το βουρτσάκι της με άλλη χιχι! το eye liner νομιζω πως δεν αξιζει για τοσο ακριβο που ειναι.. ευχαριστω πολυ για το σχόλιο! :*

      Delete
  2. Κ γω αγαπώ τη μάσκαρα, αλλά το eyeliner...nonononono!

    ReplyDelete
  3. Καλα περιμενα πως και πως αυτο το post !!!Super babyyyy !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χεχε επιτέλους το έκανα! βγήκε μεγάλο αλλά είχα αρκετά να πώ!

      Delete
  4. Πολύ ωραίο review :)
    Έχω ξαναδιαβάσει ότι το eyeliner δεν είναι τόσο εύκολο στην χρήση και μιας που το λες και εσύ λέω να μην μπω καν στον κόπο να το δοκιμάσω!!

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι ρε συ νομίζω δεν αξίζει τόσα λεφτά.. :/

      Delete