Monday, January 14, 2013

Beauty post!



Hello again! πώς τα περνάτε;; Με το κρύο αυτές τις μέρες το δέρμα μας χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση πόσο μάλλον το πρόσωπο μας!
Εδώ είναι τα προϊόντα που μου αρέσουν για καθαρισμό, ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση.

 

 Για ντεμακιγιάζ αγαπάω τα μαντηλάκια της Pom Pon τα Eyes-Expert, είναι πολύ μαλακά και δεν ερεθίζουν το δέρμα. Επίσης μετά από έρευνα αγοράς συνειδητοποίησα ότι τα μαντηλάκια για τα μάτια (15 κομμάτια) βγαίνουν πιο οικονομικά τα 2 πακέτα, από οτι τα απλά που περιέχουν 30 κομμάτια!


Επίσης πολύ καλό είναι το γαλάκτωμα καθαρισμού της APIVITA πολύ απαλό χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Απλά προτιμώ τα μαντηλάκια διότι είναι πιο εύκολη η χρήση τους :P

  

 Για καθαρισμό χρησιμοποιώ το earth restoring balance cleanser της beautycycle από την Amway. Χρειάζεται μόνο μια σταγόνα! Καθαρίζει και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας, επίσης διαρκεί πολυυυύ καιρό! :)


Και τέλος για ενυδάτωση χρησιμοποιώ την ενυδατική κρέμα της LA ROCHE-POSAY πολύ ωράια υφή και χωρίς καθόλου λιπαρότητα. Για αντηλιακή προστασία μου αρέσει πολύ η αντηλιακή με χρώμα της Avene με δείκτη προστασίας 50. Καλύπτει ελαφρά τις ατέλειες καθώς και μας προστατεύει απο την ηλιακή ακτινοβολία!


Αυτά από μένα! 
Εσείς τις προτείνετε;;; 

have a nice week! xoxo  

No comments:

Post a Comment